Sweden International Horseshow

Hej på er där ute!
 
Som ni kanske ser på rubriken var jag på Sihs lördags dvs igår! Jag var där med mina kära föräldrar som jag hade bjudit. Pappa hade nämligen aldrig varit på något liknade event så då tänkte jag att jag lika gärna kunde bjuda mina två föräldrar som ställer upp för mig i ur och skur på en liten upplevelse. Och upplevelse blev det! Spännande hoppning, imponerade shownummer och inte minst en knökfull hästmässa. Det är verkligen en familjefest på stora hästtävlingar. Barn som knuffar sig fram med armarna fulla med gratispåsar, mammorna spatserandes bredvid sin väninna belåtandes och inte minst pojkvännerna och papporna i efterkälken fulla med shoppingpåsar från mässan. Sedan alla andra där emellan.  
Bild från internationella 150 hoppningen
 
För mig blev det dock inte så mycket shopping. Jag hade en lista på de saker jag behövde införskaffa, men det blev nästan ingenting på listan jag köpte förutom ett innetäcke åt Liza. Jag hade behövt en hoppgjord, stigläder och graman, men det blev så bråttom på slutet så jag hann inte kolla runt ordentligt. Dock så gjorde det inte så mycket då jag såg att horsemeup.se hade 20% på hela sitt sortiment. Det blev lite hästgrejer i varukorgen, kan man säga. Jag var iofs duktig och handlade enbart en sak extra utöver listan och det var en gelpad som hjälper sadeln att lyftas upp i framvalvet, då sadeln jag har nu trycker lite på manken.
 
För övrigt så red jag Liza för första gången här hemma igår. Det kändes väldigt bra, men hon var lite fast i sidorna, vilket jag förstår efter ha åkt i transport hit i några timmar, stått inne hela dagen förrigår för att sedan komma ut i hagen för första gången igår. Ska rida henne idag igen för att känna lite på henne. Dock vill jag inte kräva allt för mycket nu i början, då vi är nya tillsammans. En dag i taget helt enkelt. 
 
Bild från när jag longerade henne igår innan jag satte upp. 
 
Ha det så bra!
 
/RD
 
   

Rdhastsport - Rebecca Danefjord

Ett nytt liv, nya mål men samma dröm.

RSS 2.0 Rdhastsport - Rebecca Danefjord